ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΔΙΩΝ

ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΔΙΩΝ

Κομοδίνο κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυς (ή καρυδιάς ή οξιάς).

Το κομοδίνο διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από ξύλο και πατάει σε χαμηλή ξύλινη βάση. Έχει ένα ευρύχωρο συρτάρι βαμμένο σε διαφορετικό χρώμα (προαιρετικά διχρωμία) με ξύλινο μακρόστενο πόμολο (πυχάκι). Πλαισιώνεται από μια μέτρια πλάτη (κεφαλάρι) που στην κορυφή διαθέτει κρυφό φωτισμό (τοποθετημένο εσωτερικά του ξύλου).
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κομοδίνου προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.
 

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κομοδίνο Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Το κομοδίνο διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο (όπως και όλα μας τα έπιπλα).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού