ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΤΡΕΝΤΥ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΤΡΕΝΤΥ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς).

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι συμμετρική. Αριστερά και δεξιά διαθέτει δύο μεγάλα ντουλάπια (αποθηκευτικούς χώρους) χωρίς πόμολα. Στην μέση έχει πάνω ένα συρτάρι με μεταλλικό (με βαφή inox) πόμολο και κάτω ένα ντουλάπι με μεταλλικό (με βαφήinox) πόμολο.

Τα πορτάκια του μπουφέ έχουν καμπυλωτή επιφάνεια που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Τα πόδια του είναι από μέταλλο (με βαφή inox) και έχουν σχέδιο λουρίδας μετάλλου σε σχήμα αντεστραμμένου Π.

Η άνω επιφάνεια είναι βαμμένη με βαφή λευκής γυαλιστερής λάκας *.

Ο μπουφές αυτός συνδυάζεται με την ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΤΡΕΝΤΥ.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού