ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΑΡΙΟΝ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΡΙΟΝ

Μοντέρνος μπουφές κατασκευασμένος από MDF με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο και με λεπτομέρειες γυαλιστερής λάκας *.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι ασύμμετρη. Διαθέτει τρία μεγάλα σχεδόν τετράγωνα ντουλάπια (αποθηκευτικούς χώρους) χωρίς πόμολα των οποίων τα πορτάκια έχουν ανάγλυφή επιφάνεια. Επίσης διαθέτει δύο οριζόντια συρτάρια χωρίς πόμολα: ένα πολύ μεγάλο και ένα μικρό (το μεγάλο είναι τριπλάσιο από το μικρό). Τέλος διαθέτει και ένα κατακόρυφο συρταρωτό κρυφό μπαρ για να βάζετέ τα ποτά σας (παρακαλούμε δείτε την τρίτη φωτογραφία).

Ο μπουφές στηρίζεται στο έδαφος με ξύλινη βάση ώστε να μπορούν τα ντουλάπια και τα συρτάρια του να ανοίγουν ελεύθερα χωρίς να βρίσκουν στο πάτωμα. Επίσης, αυτή η ελαφρά υπερύψωση τον κάνει πολύ ποιο επιβλητικό καλαίσθητο στον χώρο. Χαρακτηριστικά είναι και τα στολίσματα με μαύρη γυαλιστερή λάκα κάτω από την άνω επιφάνεια (καπάκι), στα ντουλάπια και στο μπαράκι.

Ένας εργονομικός μπουφές με πολλούς και διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους για όλες τις ανάγκες σας. Στολίστε το σαλόνι ή την τραπεζαρία σας με ένα όμορφο έπιπλο και αποθηκεύστε τραπεζομάντηλα και ριχτάρια στο μεγάλο συρτάρι, πιάτα, ποτήρια και διακοσμητικά ή κρύσταλλα στα ντουλάπια, μαχαιροπήρουνα ή μικροαντικείμενα στο μικρό συρτάρι και τα ποτά σας στο κατακόρυφο συρόμενο μπαράκι.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Έχει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού