ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΣΟΓΚΑΛ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΣΟΓΚΑΛ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές από MDF με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς), με λεπτομέρειες γυαλιστερής λάκας * και διακοσμημένος με inox.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι συμμετρική και μινιμαλιστική (minimal design). Διαθέτει τρία μεγάλα ντουλάπια (κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους) χωρίς πόμολα.

Η επιφάνεια του ξύλου της καρυδιάς είναι βερνικωμένη με πολύ διακριτικό βερνίκι που αφήνει να κυριαρχεί το φυσικό χρώμα του ξύλου. Τα πορτάκια των ντουλαπιών είναι βαμμένα (οριζόντιες λουρίδες) με βαφή λευκής γυαλιστερής λάκας και είναι στολισμένα με inox και δεν έχουν πόμολα.

Ο μπουφές είναι ελαφρά υπερυψωμένος με δύο πόδια από μέταλλο (inox) που έχουν σχέδιο λουρίδας μετάλλου σε σχήμα Π (στις δύο άκριες αριστερά - δεξιά). Αυτή η ελαφρά υπερύψωση αφενός επιτρέπει στα ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα (χωρίς να εμποδίζονται από το πάτωμα) και αφετέρου τον κάνει πολύ ποιο καλαίσθητο και επιβλητικό στον χώρο.

Χαρακτηριστικές είναι και οι καμπύλες του μπουφές στην άνω επιφάνεια (καπάκι) στην πρόσοψη: αντί να κάνει την κλασική ορθή γωνία τελειώνει με καμπύλη σε όλο το μήκος της άνω επιφάνειας (φαίνεται καλύτερα στην δεύτερη φωτογραφία). * Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού