ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΑΦΙΝΤΑΣ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΦΙΝΤΑΣ

Εντυπωσιακός μπουφές κατασκευασμένος από MDF με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο και με λεπτομέρειες γυαλιστερής λάκας *.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι συμμετρική. Διαθέτει τέσσερα ντουλάπια χωρίς πόμολα. Τα πορτάκια των ντουλαπιών προσόψεως δεν είναι επίπεδα – προεξέχουν προς τα έξω και έχουν κλήση.

Ο μπουφές δεν έχει πόδια. Τα μεσαία πορτάκια έχουν λεπτομέρειες λάκας (προαιρετικά). Στον μπουφέ αυτό ταιριάζουν σκούρα χρώματα. Προτείνεται βαφή σε χρώμα βέγκε (wedge) και λεπτομέρειες γυαλιστερής λάκας χρώματος σκούρου καφέ (η επιλογή χρωμάτων είναι δική σας υπόθεση).

Οι μπουφέδες δεν είναι μόνο για να εξοικονομείτε χώρο ή να αποθηκεύετε τα πράγματα και αντικείμενα. Συμβάλλουν και αυτοί στη διακόσμηση του σαλονιού ή του καθιστικού σας και για αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να επιλέγονται με βάση τη διακόσμηση. Ο μπουφές αυτός είναι κατάλληλος για σαλόνια με μοντέρνα διακόσμηση και γραμμή.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής. Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού