ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΑΝΤΑΜΑΣ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΝΤΑΜΑΣ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές από MDF με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς), με λεπτομέρειες γυαλιστερής λάκας * και διακοσμημένος με inox.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι συμμετρική και πληθωρική ώστε να προσδίδει επιβλητικότητα και να είναι κατάλληλος για μεγάλους χώρους. Διαθέτει τέσσερα μεγάλα ντουλάπια χωρίς πόμολα.

Η επιφάνεια του ξύλου της καρυδιάς είναι βερνικωμένη με πολύ διακριτικό βερνίκι που αφήνει να κυριαρχεί το φυσικό χρώμα του ξύλου. Τα πορτάκια των ντουλαπιών είναι βαμμένα με βαφή μαύρης γυαλιστερής λάκας σχηματίζοντας σχέδιο με σχήμα ανάποδου Π. Επίσης τα πορτάκια είναι στολισμένα με inox και δεν έχουν πόμολα.

Ο μπουφές πατάει στο έδαφος στηριζόμενος σε ξύλινη βάση που του προσφέρει μια ελαφρά υπερύψωση από το έδαφος. Αυτή η ελαφρά υπερύψωση αφενός επιτρέπει στα ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα (χωρίς να βρίσκουν στο πάτωμα) και αφετέρου τον κάνει καλαίσθητο και ευχάριστο στον χώρο.

Χαρακτηριστικές είναι οι απόλυτες γραμμές του μπουφέ και η προσοχή στη λεπτομέρεια στις ενώσεις όλων των επί μέρους κομματιών του (φαίνεται καλύτερα στην δεύτερη φωτογραφία).

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού