ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΚΤΩΡ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΚΤΩΡ

Με αυτή την τραπεζαρία σαλονιού μπορείτε να κάνετε το κάθε γεύμα μια ξεχωριστή στιγμή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να μαζέψτε την οικογένεια και τους φίλους σας. Αφού όλοι θα νιώθουν  άνετα θα θέλουν να έρχονται ξανά και ξανά. Η τραπεζαρία μας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να κρατάει τους καλεσμένους σας για πολλή ώρα…

Το τραπέζι διαθέτει έξυπνο design τόσο στη βάση όσο και στα εντυπωσιακά σχήματος Λ πόδια ώστε να ξεχωρίζει απ' όλα τα άλλα. Το καπάκι διαθέτει και δύο κρυφούς βοηθητικούς χώρους!

Κατασκευάζεται από  ξύλο καρυδιάς ή δρυός αλλά μπορεί και να κατασκευαστεί με οικονομικότερα υλικά και να επενδυθεί (ντυθεί) με φυσικούς ξύλινους ή οικολογικούς καπλαμάδες (canaletto) της αρέσκειας σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλη η ξύλινη επιφάνεια βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού