ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΣΟΓΚΑΛ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΣΟΓΚΑΛ

Μοντέρνα τραπεζαρία δείπνου για το σαλόνι ή το καθιστικό σας. Το απόλυτο τραπέζι δείπνου (dinner table) τόσο για δύο όσο και για περισσότερα άτομα. Καλέστε το αγαπημένο σας πρόσωπο για ένα ρομαντικό δείπνο...

Το τραπέζι συνδυάζει ξύλο, γυαλί και μέταλλο! Τα  ξύλινα πόδια είναι σχεδιασμένα με καμπύλες στο τελείωμα. Το καπάκι είναι στιβαρό και έχει ύψος. Η επιφάνεια του τραπεζιού χωρίζεται κατά μήκος από άκρη σε άκρη με μία λουρίδα γυαλιού (κρύσταλλου ασφαλείας) στολισμένη με inox και από τις δύο πλευρές.

Η επιφάνεια του γυαλιού πλαισιωμένη με inox στο καπάκι διασπάει την μονοτονία της μεγάλης ξύλινης επιφάνειας και αυξάνει την αίσθηση του μήκους του τραπεζιού προσδίδοντας ομορφιά και στυλ στον περιβάλλοντα χώρο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) του ξύλου θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Το γυαλί (κρύσταλλο ασφαλείας) θα έχει επίσης το χρώμα της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού