ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΤΡΕΝΤΥ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΤΡΕΝΤΥ

Μοντέρνα ξύλινη τραπεζαρία σαλονιού ανοιγόμενη απο την μία η και από τις δύο πλευρές. Όλη η επιφάνεια της είναι επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς ή οξιάς με διακοσμητική λεπτομέρεια λάκας.

Η τραπεζαρία αυτή ανήκει σε μια σειρά επίπλων με μοντέρνα σχέδια και υλικά, που δένουν αρμονικά μεταξύ τους δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς. Το τραπέζι καθώς και οι καρέκλες είναι σχεδιασμένα ως σύνολο για να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους.

Δεν σταματήσαμε όμως εδώ: πλαισιώνουμε την τραπεζαρία με κατάλληλα σχεδιασμένο μπουφέ που ολοκληρώνει την παρουσία της στο σαλόνι σας και την στολίζουμε με ένα καταπληκτικό καθρέπτη που την κάνει ακόμα ποιο εντυπωσιακή. Ο μπουφές έχει καμπυλωτή επιφάνεια στα πορτάκια που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Το τραπέζι συνδυάζει ξύλο, γυαλί και μέταλλο. Τα μασίφ ξύλινα πόδια είναι τετραγωνισμένα (πλατιές κολώνες). Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι στιβαρή, έχει πάχος και χωρίζεται κεντρικά από μία παραλληλόγραμμη επιφάνεια λευκού γυαλιού (αμμοβολή) πλαισιωμένη με inox. Η επιφάνεια του τραπεζιού μπορεί να κατασκευαστεί και χωρίς το inox, δηλαδή συνδυάζοντας μόνο ξύλο με γυαλί ή λάκα ώστε να είναι ακόμα ποιο λιτή, απέριττή και απόλυτη.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Τραπεζρία Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού