ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΑΣΩΝ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΑΣΩΝ

Μια μοναστηριακή τραπεζαρία για ευρύχωρα σαλόνια με βάση στήριξης σε σχήμα σταυρωτού διπλού ανάποδου Π. Το τραπέζι της έχει λιτό και απέριττο οριζόντιο παχύ μονοκόμματο καπάκι. Επίσης το τραπέζι διαθέτει μεγάλο μήκος και δίνει μόνιμα 8 - 10 θέσεις, ενώ ανοιγόμενο και από τις δύο πλευρές (διαθέτει δύο προεκτάσεις) φιλοξενεί άνετα 12 - 14 άτομα αντίστοιχα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ακριβής αριθμός των θέσεων σχέση με τις διαστάσεις (μήκος) που θα το παραγγείλετε.

Κατάλληλη για το σαλόνι σας ως τραπεζαρία δείπνου (dinner table) δεσπόζει και κυριαρχεί σε μεγάλους και άνετους χώρους. Ιδανική για την περίπτωση που το σπίτι σας διαθέτει διαχωρισμένο ή ξεχωριστό αυτόνομο χώρο που προορίζεται για συνεστίαση.

Όλη η επιφάνεια του ξύλου επενδύεται εξολοκλήρου με ξύλινους φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς ή οξιάς. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα κατασκευής με  μασίφ ξύλο (καρυδιάς ή δρυός ή οξιάς).
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το καπάκι βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού