ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΡΕ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΡΕ

Μια τραπεζαρία σαλονιού με καρέ γραμμή και διαχρονικό ύφος, ανοιγόμενη και από τις δύο πλευρές. Όλη η επιφάνεια της είναι επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς ή οξιάς με διακοσμητική λεπτομέρεια λάκας.

Το τραπέζι συνδυάζει ξύλο και μέταλλο. Τα τέσσερα γωνιακά μασίφ ξύλινα πόδια είναι σε καρέ γραμμή και στην ένωση τους με το καπάκι στολίζονται από οριζόντια διακοσμητική μεταλλική γραμμή με βαφή inox.

Πλαισιώνεται από τέσσερις ή έξι ξύλινες καρέκλες με ξύλο και χρώμα ίδιο με του τραπεζιού. Δυνατότητα επιλογής από πολλές διαφορετικές καρέκλες τραπεζαρίας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού