ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΓΑΛΗΝΗ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΑΛΗΝΗ

Μια απλή αλλά εντυπωσιακή σύνθεση με χρώμα κόκκινο της φωτιάς, που φιλοξενεί την τηλεόραση σας και διαθέτει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Αποτελείται από μια επιδαπέδια ξύλινη βάση και οριζόντια και κατακόρυφα ντουλάπια χωρίς πόμολα. Χαρακτηριστικός είναι ο επιδαπέδιος μονοκόμματος οριζόντιος αποθηκευτικός χώρος με τρία συνεχόμενα συρτάρια πάνω στον οποίο τοποθετείται η τηλεόραση (TV), που έρχεται σε αναλογία με τα τρία κατακόρυφα ντουλάπια που τοποθετούνται παραπλεύρως.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Χρησιμοποιούμε λιτές απέριττές γραμμές με βαφή κόκκινης λάκας * για να δώσουμε μια έντονη και εντυπωσιακή αίσθηση που κυριαρχεί εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο.

Η σύνθεση είναι ελεύθερη και μπορεί να αλλάξει τόσο το σχέδιο της όσο και το χρώμα της ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μια πολύ έξυπνη λύση κατάλληλη για μεσαία σαλόνια ή καθιστικά.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή λάκας του ξύλου τα επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού