ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΡΟΤΟΝΤΕΣ ΘΕΤΙΣ

ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΘΕΤΙΣ

Μια διαχρονική στρογγυλή-οβάλ τραπεζαρία δείπνου (ροτόντα) ανοιγόμενη με τριπλή προέκταση (τρία φύλλα). Μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα χωρίς ανοιχτή προέκταση (στρογγυλή - οβάλ), οκτώ άτομα ανοίγοντας την μία προέκταση (οβάλ) και δεκαέξι ως δεκαοκτώ άτομα ανοίγοντας όλες τις προεκτάσεις (οβάλ). Έτσι λοιπόν, ενώ καταλαμβάνει μικρό χώρο, λόγω του στρογγυλού της σχήματος και των πολλών προεκτάσεων μπορεί να καθίσουν πολλά άτομα και να απολαύσουν άνετα ένα γεύμα ή ένα δείπνο.


Το τραπέζι είναι εξολοκλήρου από ξύλο. Όλη η επιφάνεια του τραπεζιού είναι επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυός ή οξιάς). Τα τέσσερα ημιμασίφ ξύλινα πόδια του τραπεζιού είναι σε καρέ γραμμή. Είναι ιδιαίτερα άνετη και αναπαυτική αφού τα πόδια είναι συγκεντρωμένα στο κέντρο αφήνοντας έτσι πολύ ελεύθερο χώρο για τους καθήμενους.

Ιδιαίτερα δυνατή και ανθεκτική κατασκευή με δυνατές ενώσεις και ισχυρό μηχανισμό προέκτασης για να ανταπεξέρχεται σε όλες τις απαιτήσεις ενός επίσημου γεύματος ή δείπνου. Ένα έξυπνο και εργονομικό έπιπλο ιδανικό για μικρούς χώρους αλλά κατάλληλο για πολλούς και διαφορετικούς χώρους, ένα από τα ποιο αγαπημένα κομμάτια των πελατών μας που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή με την εμφάνιση και την λειτουργικότητα του.

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣΕνδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Η τραπεζαρία κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece) κατά παραγγελία στο εργοστάσιο μας και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις επιλογές σας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα άλλωστε έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.