ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΒΑΝΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΒΑΝΑ

Μια τραπεζαρία σαλονιού που είναι λιτή αλλά έχει λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Διαθέτει τραπέζι δείπνου (dinner table) κατασκευασμένο από ξύλο και γυαλί.

Τα δύο  ξύλινα πόδια είναι σχεδιασμένα σε σχήμα ανάποδου Π, βρίσκονται σε κάθετη μεταξύ τους διάταξη και στο κενό τους φιλοξενούν κρύσταλλο ασφαλείας* (tempered ή securit). Το καπάκι είναι στιβαρό, έχει πάχος και διακοσμείτε επίσης με κρύσταλλο ασφαλείας στο κέντρο του, έτσι ώστε να συνδυάζεται με τα δύο πόδια. Οι βάσεις των ποδιών διακοσμούνται με βαφή λάκας (γυαλιστερή ή ματ) για ένα ακόμα ποιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το τραπέζι είναι ανοιγόμενο και από τις δύο πλευρές (διαθέτει διπλές προεκτάσεις), μπορεί όμως να κατασκευαστεί χωρίς προεκτάσεις ή με μία μόνο προέκταση.


* Κρύσταλλο ασφαλείας (tempered ή securit), αποκαλείται το κρύσταλλο που έχει υποστεί θερμική επεξεργασία σκλήρυνσης (toughening ή tempering), η οποία βελτιώνει τη μηχανική του αντοχή και τη θερμική του αντίσταση, ενώ παράλληλα αποκτά ιδιότητες ασφαλούς θραύσης. Αυτό σημαίνει ότι αν ένα γυαλί securit σπάσει, θρυμματίζεται σε μικρά, σχετικά ακίνδυνα κομματάκια, που δεν είναι τόσο μεγάλα ούτε κοφτερά, ώστε να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) του ξύλου θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Το χρώμα που θα έχουν τα κρύσταλλα ασφαλείας τόσο στα πόδια όσο και στο καπάκι το επιλέγετε εσείς και μπορεί να είναι το ίδιο ή να διαφέρει.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού