ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΜΙΚΡΟΔΑΜΑΣΤΗΣ

ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΙΚΡΟΔΑΜΑΣΤΗΣ

Μία μοντέρνα κονσόλα που θα ομορφύνει τον χώρο της οικίας σας. Συνδυάζει ένα μεγάλο κατακόρυφο καθρέπτη με ένα μεγάλο ράφι ώστε να μπορείτε να ακουμπήσετε τα μικροαντικείμενα σας. Ένα μικρό έπιπλο με απλή γραμμή κατάλληλο για την είσοδο σας, τον χώρο υποδοχής σας ή το σαλόνι σας.

Η πλάτη στην οποία ακουμπάει ο καθρέπτης καθώς και το ράφι είναι επενδυμένη με καπλαμάδες (canaletto) από ξύλα καρυδιάς ή δρυός ή οξιάς ή με οικολογικούς καπλαμάδες. Το ράφι είναι φαρδύ και διαθέτει βάθος ώστε να χωράει τα διακοσμητικά σας και να αφήνει ταυτόχρονα χώρο για να ακουμπάτε άλλα μικρά αντικείμενα.

Προτείνεται σκούρος χρωματισμός σε χρώματα σκούρο καφέ ή βέγκε (wedge) αλλά το χρώμα για την βαφή της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της δικής σας επιλογής.

Μικροέπιπλα σπιτιού απαράμιλλης ποιότητας και αισθητικής για να γεμίστε κάθε κενή περιοχή του σπιτιού σας ολοκληρώνοντας την επίπλωση σας. Μικρά έπιπλα που προσφέρουν μεγάλη άνεση και εργονομία σε καταπληκτικές τιμές.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κονσόλα Ελληνικής κατασκευής που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύονται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού