ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΜΙΚΡΟΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΙΚΡΟΔΗΜΗΤΡΑ

Οι κονσόλες είναι έπιπλα που τοποθετούνται σε καίρια σημεία του σπιτιού και έχουν χρησιμότητα τόσο ως αποθηκευτικοί χώροι όσο και ως διακοσμητικά στοιχεία.

Πρόκειται για μια μοντέρνα κονσόλα με όλη την επιφάνεια της επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυός ή καρυδιάς.

Η σχεδίαση της κονσόλας είναι μίνιμαλ, μοντέρνα και συμμετρική. Είναι ένα έπιπλο με κατακόρυφες και οριζόντιες επιφάνειες και γραμμές. Το άνω μέρος της κονσόλας (καπάκι) στηρίζεται σε δύο πόδια (ένα δεξιά και ένα αριστερά). Τα πόδια είναι φαρδιά και εκτείνονται σε όλο το βάθος της κονσόλας προσδίδοντας στιβαρότητα και κυριαρχία στον χώρο.

Η κονσόλα διαθέτει ένα μεγάλο ευρύχωρο συρτάρι. Πάνω από την κονσόλα και σε ξύλινη πλάτη στερεώνεται προαιρετικά καθρέφτης που ολοκληρώνει ακόμα περισσότερο την πρακτικότητα και την καλαισθησία της κονσόλας.

Για τις ξύλινες επιφάνειες προτείνεται ελαφριά βαφή (βερνίκωμα) με σχεδόν διάφανο βερνίκι ώστε να διατηρείται τόσο το χρώμα του ξύλου όσο και τα νερά του και να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά του. Επίσης προτείνεται διχρωμία με βαφή μαύρης γυαλιστερής λάκας * στο συρτάρι και στην πλάτη του καθρέπτη.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κονσόλα Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού