ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΜΙΚΡΟΕΛΛΗ

ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΙΚΡΟΕΛΛΗ

Οι κονσόλες είναι έπιπλα που τοποθετούνται σε καίρια σημεία του σπιτιού και έχουν χρησιμότητα τόσο ως αποθηκευτικοί χώροι όσο και ως διακοσμητικά στοιχεία.

Πρόκειται για μια μοντέρνα κονσόλα με ασσυμετρία στον σχεδιασμό της που την κάνει μοναδική. Όλη η επιφάνεια της είναι επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυός ή καρυδιάς.

Διαθέτει μια στενή κολονάτη συρταρίερα με τέσσερα συρτάρια και ένα κλειστό αποθηκευτικό χώρο με δύο ντουλάπια και ένα συρτάρι ακόμα. Το άνω μέρος της κονσόλας (καπάκι) στηρίζεται αριστερά στην συρταρίερα και συμπληρώνεται από δεύτερο ξεχωριστό κομμάτι σε χαμηλότερο επίπεδο που καταλήγει σε ένα πόδι στα δεξιά. Το πόδι είναι φαρδύ και εκτείνεται σε όλο το βάθος της κονσόλας.

Πάνω από την κονσόλα μπορεί να τοποθετηθεί στρογγυλός ή τετράγωνος καθρέφτης ή ράφι ή ζωγραφικός πίνακας που ολοκληρώνει ακόμα περισσότερο την καλαισθησία της κονσόλας ως σύνολο.

Για τις ξύλινες επιφάνειες προτείνεται ελαφρά βαφή (βερνίκωμα) με σχεδόν διάφανο βερνίκι ώστε να διατηρείται τόσο το χρώμα του ξύλου όσο και τα νερά του και έτσι να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά του. Το βερνίκι που θα χρησιμοποιηθεί για το λουστράρισμα της κονσόλας θα είναι της επιλογής σας.
 
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κονσόλα Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού