ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΜΙΚΡΟΖΗΘΟΣ

ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΙΚΡΟΖΗΘΟΣ

Χρηστική κονσόλα σε απλή μίνιμαλ γραμμή (minimal design). Ένα μικροέπιπλο που αλλάζει το ύφος και τις γωνίες του σπιτιού σας και ομορφαίνει τον χώρο σας. Ένα μικρό έπιπλο κατάλληλο για την είσοδο του σαλονιού σας, διακριτικό και λεπτό με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

Η πλάτη στην οποία στηρίζεται ο καθρέπτης καθώς και το ράφι είναι επενδυμένα με καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς. Διαθέτει μεγάλη και ψηλή κρεμάστρα για τα παλτά σας, τα πανωφόρια σας, τις καπαρντίνες σας, τα μπουφάν σας, τις τσάντες σας, τα κασκόλ και όλα τα άλλα αξεσουάρ σας. Αντικαταστήστε τον κλασικό καλόγερο με αυτή την μοντέρνα κονσόλα που δεν θα χάνει την ισορροπία της στο βάρος των αντικειμένων που θα κρεμάστε. Διαθέτει και ένα μικρό ράφι το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήστε για διακόσμηση ή για να ακουμπάτε μικροαντικείμενα.

Προτείνεται σκούρος χρωματισμός σε χρώματα σκούρο καφέ ή βέγκε (wedge) αλλά το χρώμα για την βαφή της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της δικής σας επιλογής. Μικροέπιπλα σαλονιού που ξεχωρίζουν αλλά κατάλληλα και για όλους τους μικρούς χώρους του σπιτιού σας.
 
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

 Κονσόλα Ελληνικής κατασκευής στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως άλλωστε και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού