ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΜΙΚΡΟΗΧΩ

ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΙΚΡΟΗΧΩ

Πρόκειται για μια μοντέρνα κονσόλα σε καρέ γραμμή με όλη την επιφάνεια της επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς. Η σχεδίαση της κονσόλας είναι μίνιμαλ και συμμετρική. Είναι ένα έπιπλο με οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες και οριζόντιες και κάθετες γραμμές.

Το άνω μέρος της κονσόλας (καπάκι) στηρίζεται σε δύο πόδια από δεξιά και από αριστερά. Τα πόδια είναι φαρδιά και εκτείνονται σε όλο το βάθος της κονσόλας προσδίδοντας στιβαρότητα και κυριαρχία στον χώρο. Η κονσόλα διαθέτει ένα μεγάλο ευρύχωρο συρτάρι.

Η κονσόλα σχηματίζει συνολικά ένα σχήμα Π με βάθος, μπορεί να συνδυαστεί με ένα μοντέρνο πίνακα ή καθρέπτη και είναι κατάλληλη για την είσοδο αλλά και για οποιαδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σας.

Για τις ξύλινες επιφάνειες προτείνεται ελαφριά βαφή (βερνίκωμα) με σχεδόν διάφανο βερνίκι ώστε να διατηρείται τόσο το χρώμα του ξύλου όσο και τα νερά του και να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά του.
 
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κονσόλα Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού