ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΜΙΚΡΟΗΡΑΚΛΗΣ

ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΙΚΡΟΗΡΑΚΛΗΣ

Πρόκειται για μια μοντέρνα κονσόλα σε μοναστηριακή γραμμή με όλη την επιφάνεια της επενδυμένη με φυσικό ;ή οικολογικό  καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς , δρυς, καστανιάς κτλ. Η σχεδίαση της είναι μίνιμαλ και ασύμμετρη. Είναι ένα έπιπλο με οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες και γραμμές.

Το άνω μέρος της κονσόλας (καπάκι) είναι παχύ και στιβαρό και στηρίζεται σε ένα παχύ και στιβαρό πόδι αποτελούμενο με 3 ξύλινα συρτάρια. Τα πόδι ξεκινάει από το ποιο μπροστινό σημείο και εκτείνεται σε όλο το βάθος της κονσόλας προσδίδοντας απόλυτη στήριξη. Το πόδι μπορεί να διακοσμηθεί (προαιρετικά) με βαφή μαύρης γυαλιστερής λάκας *. Διαθέτει και ένα βοηθητικό σκαμπό που ντύνεται με δέρμα ή τεχνόδερμα ή ύφασμα.

Η κονσόλα σχηματίζει συνολικά ένα σχήμα ασύμμετρου Γ με βάθος, μπορεί να συνδυαστεί από πάνω με ένα καταπληκτικό καθρέπτη (που επίσης σας διαθέτουμε) ή ένα μοντέρνο πίνακα και είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε χώρο του σπιτιού σας.

Για τις ξύλινες επιφάνειες προτείνεται ελαφρά βαφή (βερνίκωμα) με σχεδόν διάφανο βερνίκι ώστε να διατηρείται το χρώμα και τα νερά του ξύλου και συνεπώς να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά του.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το σκαμπό ντύνεται με τεχνόδερμα ή ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με τεχνόδερμα σε σκούρα χρώματα για αντίθεση με το ξύλο (π.χ. σκούρο καφέ τεχνόδερμα). Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων και τεχνοδερμάτων.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κονσόλα Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού