ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΜΙΚΡΟΘΑΛΗΣ

ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΙΚΡΟΘΑΛΗΣ

Μοντέρνα κονσόλα με εντυπωσιακή γραμμή και με όλη την επιφάνεια της επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς. Η σχεδίαση της είναι πρωτότυπη και ασύμμετρη. Είναι ένα έπιπλο με αυστηρές οριζόντιες και κατακόρυφες γραμμές.

Το άνω μέρος της κονσόλας (καπάκι) είναι ψηλό και στιβαρό και αποτελείται από δύο ξύλινες επιφάνειες σε σχήμα Γ. Η αριστερή ξύλινη επιφάνεια τοποθετείται κατακόρυφα και επάνω της τοποθετείται ή άνω οριζόντια επιφάνεια (καπάκι) η οποία στηρίζεται και στον τοίχο (επιτοίχια). Από κάτω από το καπάκι, τοποθετείται μια αυτόνομη συρταριέρα με έξι όμοια ευρύχωρα συρτάρια σε διάταξη δύο κατακόρυφα επί τρία οριζόντια. Όλα τα συρτάρια διαθέτουν ξύλινα πόμολα (λαβές).

Διαθέτει και ένα βοηθητικό σκαμπό που ντύνεται με δέρμα ή τεχνόδερμα ή ύφασμα. Η κονσόλα μπορεί να συνδυαστεί από πάνω με ένα καταπληκτικό καθρέπτη (που επίσης σας διαθέτουμε) ή ένα μοντέρνο πίνακα. Λόγω της πληθωρικής της σχεδίασης είναι κατάλληλη για μεγάλους χώρους. Προσφέρεται για διχρωμία συνδυάζοντας το σχεδόν διάφανο βερνίκι που αναδεικνύει την ομορφιά του φυσικού ξύλου με την βαφή λευκής γυαλιστερή λάκας *.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το σκαμπό ντύνεται με τεχνόδερμα ή ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με τεχνόδερμα σε σκούρα χρώματα για αντίθεση με το ξύλο (π.χ. σκούρο καφέ τεχνόδερμα). Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων και τεχνοδερμάτων.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κονσόλα Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού