ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΙΚΡΟΪΑΜΟΣ

ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΙΚΡΟΪΑΜΟΣ

Πρόκειται για μια μοντέρνα κονσόλα με απλή, λιτή και απέριττή γραμμή, με όλη την επιφάνεια της επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς. Η σχεδίαση της είναι μίνιμαλ και ασύμμετρη. Είναι ένα έπιπλο με οριζόντιες και κατακόρυφες γραμμές.

Το άνω μέρος της κονσόλας (καπάκι) είναι ψηλό και στιβαρό και αποτελείται από τρία συνεχόμενα όμοια ευρύχωρα συρτάρια σε οριζόντια διάταξη. Το καπάκι στηρίζεται σε ένα ευρύχωρο ντουλάπι από δεξιά (ή από αριστερά) και σε μια συρταριέρα (από την αντίθετη- απέναντι πλευρά) με δύο συνεχόμενα όμοια ευρύχωρα συρτάρια σε κατακόρυφη διάταξη.

Προσφέρεται για διχρωμία με άλλο χρώμα στα ντουλάπια και τα συρτάρια και άλλο χρώμα στην συρταριέρα. Διαθέτει και ένα βοηθητικό σκαμπό που ντύνεται με δέρμα ή τεχνόδερμα ή ύφασμα.

Η κονσόλα μπορεί να συνδυαστεί από πάνω με ένα καταπληκτικό καθρέπτη (που επίσης σας διαθέτουμε) ή ένα μοντέρνο πίνακα και είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Ξεχωρίζει για την πρακτικότητα της μιας και διαθέτει πολλούς, διαφορετικούς και ευρύχωρους αποθηκευτικούς χώρους πράγματα που την κάνει κατάλληλη για μικρά σπίτια.
 
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το σκαμπό ντύνεται με τεχνόδερμα ή ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με τεχνόδερμα σε σκούρα χρώματα για αντίθεση με το ξύλο (π.χ. σκούρο καφέ τεχνόδερμα). Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων και τεχνοδερμάτων.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κονσόλα Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.