ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΙΟΒΗ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΙΟΒΗ

Καρέκλα με μοντέρνο ξύλινο σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο δρυός ή οξιάς. Έχει χαμηλή πλάτη με φαρδιές ξύλινες (ντυμένες) λουρίδες που σχηματίζουν ένα πανέμορφο σχήμα Π και μία ομοιόμορφη καμπύλη που την κάνει στυλάτη και άνετη.

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία δείπνου. Πολύ άνετη χάρις στις ελαστικές ζώνες στο κάθισμα. Ο ξύλινος σκελετός και η ξύλινη πλάτη που έγιναν με την "Light Wood" τεχνολογία κάνουν αυτή την καρέκλα ελαφριά και ανθεκτική.

Το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας και για το κάθισμα επιλέγετε το ύφασμα της αρεσκείας σας. Όλες οι ενώσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: μήκος 49 cm Χ πλάτος 46 cm X ύψος 85 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας. Προτείνεται ο χρωματισμός σε χρώμα καρυδιάς στο φυσικό του ξύλου ή χρώμα βέγκε (wenge) ή χρώμα κερασιάς.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα ντύνεται με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η χρήση υφάσματος κούπρο (σαν βελούδο).

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με κορυφαίας ποιότητας υλικά αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού