ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΡΥΟΠΗ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΡΥΟΠΗ

Καρέκλα με μοντέρνο ξύλινο σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο οξιάς (ή δρυς). Έχει χαμηλή πλάτη  και μία S-καμπύλη που την κάνει άνετη και αναπαυτική.

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία δείπνου. Ο ξύλινος σκελετός και η ξύλινη πλάτη που κατασκευάστηκαν με την τεχνολογία "Light Wood" κάνουν αυτή την καρέκλα ελαφριά και ταυτόχρονα ανθεκτική.

Το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας και για το κάθισμα επιλέγετε εσείς το ύφασμα της αρεσκείας σας. Όλες οι ενώσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία ανθεκτική κατασκευή.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: μήκος 49 cm Χ πλάτος 47 cm X ύψος 85 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βερνικώνεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας. Προτείνεται να χρησιμοποιηθεί ουδέτερο βερνίκι ώστε να κρατηθεί το χρώμα οξιάς (φυσικό χρώμα του ξύλου). Χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα ντύνεται με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η χρήση υφάσματος με βελούδινη ή βαμβακερή υφή σε έντονα ζεστά χρώματα για αντίθεση με το ξύλο.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με κορυφαίας ποιότητας υλικά αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού