ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΒΑΝΑ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΒΑΝΑ

Διαχρονικό μοντέλο καρέκλας με κλασική απαράμιλλή γραμμή. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από 100% μασίφ ξύλο οξιάς ή δρυός. Διαθέτει μονοκόμματο κάθισμα / πλάτη με ξύλινο τελάρο.

Είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία δείπνου. Επίσης, λόγω της μεγάλης αντοχής της στην σκληρή χρήση είναι κατάλληλη τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επαγγελματική χρήση.

Το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα / πλάτη είναι μαξιλάρι ντυμένο με δέρμα ή με τεχνόδερμα ή με ύφασμα. 

Οι ενώσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: Μήκος 52 cm Χ Πλάτος 46 cm X Ύψος 92 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το μονοκόμματο κάθισμα / πλάτη είναι γεμισμένο με μαξιλάρι που επενδύεται με δέρμα ή με τεχνόδερμα ή με ύφασμα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών δερμάτων, τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού