ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

Επιτοίχια σύνθεση για το σαλόνι σας που αποτελείται από τρία μέρη (κομμάτια).

Έπιπλο βάσης με τέσσερα ντουλάπια (σταυρωτή διάταξη) με μεταλλικά πόμολα (inox) που πλαισιώνονται με δύο μεγάλους κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους. Επάνω σε αυτό το χαμηλό έπιπλο μπορεί να τοποθετηθεί τηλεόραση σας (έπιπλο TV). Το συγκεκριμένο έπιπλο είναι το μόνο μετακινήσιμο αφού είναι ελαφρά σηκωμένο από το δάπεδο με ξύλινα πόδια. Τα υπόλοιπα μέρη της σύνθεσης είναι επιτοίχια και επομένως σταθερά.

Στον τοίχο τοποθετούνται σε οριζόντια διάταξη (το ένα πάνω από το άλλο) δύο μεγάλα συνεχόμενα ντουλάπια με διαφορετικό χρώμα προσόψεως ώστε να δημιουργούν αντίθεση.

Τέλος, παραπλεύρως των επιτοίχιων ντουλαπιών τοποθετούνται τρία ξύλινα ράφια. Η ξύλινη επιφάνεια τους έχει το ίδιο χρώμα με το επιδαπέδιο έπιπλο.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με καπλαμά (canaletto). Η σύνθεση χρησιμοποιεί διχρωμία μαύρο, βέγκε (wedge) για να πανέμορφα αισθητικά αποτέλεσμα. Το μαύρο χρώμα χρησιμοποιείται στις προσόψεις (φύλλα) των επιτοίχιων ντουλαπιών και το βέγκε (wedge) σε όλες τις υπόλοιπες ξύλινες επιφάνειες.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένα στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού