ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΖΗΤΗΣ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΖΗΤΗΣ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς) και διακοσμημένος με βαφή λευκής λάκας *.
(Παράγεται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις-Ανοίξτε και τις επιμέρους φωτογραφίες)

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι συμμετρική. Διαθέτει δύο μεγάλα ντουλάπια (κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους) χωρίς πόμολα και δύο ή τρία μεγάλα συρτάρια. Τα πορτάκια του μπουφέ δεν έχουν πόμολα και μπορούν να κατασκευαστούν ώστε να ανοίγουν οριζόντια ή να ανοίγουν κατακόρυφα (δεύτερη φωτογραφία).

Η επιφάνεια του ξύλου της καρυδιάς είναι βαμμένη με πολύ διακριτικό βερνίκι που αφήνει να κυριαρχεί το φυσικό χρώμα του ξύλου. Μία από τις προσόψεις των συρταριών είναι βαμμένη με βαφή μαύρης γυαλιστερής λάκας.

Ο μπουφές είναι ελαφρά υπερυψωμένος με δύο μοντέρνα πόδια από μέταλλο (inox). Το κάθε πόδι έχει σχέδιο λουρίδας μετάλλου σε σχήμα Γ (στις δύο άκριες αριστερά - δεξιά). Αυτή η ελαφρά υπερύψωση αφενός επιτρέπει στα ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα (χωρίς να εμποδίζονται από το πάτωμα) και αφετέρου τον κάνει πολύ ποιο καλαίσθητο και επιβλητικό στον χώρο.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουν μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού