ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ SANTA LUCIA

ΕΠΙΠΛΟΣΥΝΘΕΣΗ SANTA LUCIA

Μια μοντέρνα επιπλοσύνθεση κατάλληλη για το σαλόνι σας. Η σύνθεση αυτή αποτελείται απο πολλά διαφορετικά μέρη που συνδυάζονται ώστε να πετύχουν ένα πανέμορφο αποτέλεσμα.

Ως βάση της σύνθεσης έχουμε ένα μονοκόμματο ξύλινο έπιπλο βαμμένο σε λάκα(ματ ή γυαλιστερή) που αποτελείται από τέσσερα μεγάλα συνεχόμενα συρτάρια η ντουλάπια. Πάνω στην μεγάλη επιφάνεια του μπορείτε να βάλετε την τηλεόραση (TV) σας, το στερεοφωνικό σας ή άλλα διακοσμητικά.

Ακριβώς από πάνω έχουμε ένα μονοκόμματο επιτοίχιο ράφι με πολύ μεγάλη επιφάνεια που είναι ιδανικό για την τοποθέτηση διακοσμητικών. Τέλος στην κορυφή έχουμε άλλον ένα αποθηκευτικό χώρο που αποτελείται από τέσσερα συνεχόμενα ντουλάπια ανοιγόμενα προς τα πάνω. Τα πόμολα των συρταριών και των ντουλαπιών είναι μεταλλικά (inox) η με χωρίς πόμολα (push).

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με οικολογικούς η φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυός ή καστανιάς (εσείς επιλέγετε). Το χρώμα του βερνικιού με το οποίο θα λουστράρουμε τις ξύλινες επιφάνειες προτείνεται να είναι σκούρο – ιδανικά σε χρώμα ελληνικής καρυδιάς η βέγγε (wenge).

Μπορούμε να προσαρμόσουμε το σχέδιο της σύνθεσης ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. 
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαλέγετε εσείς τις διαστάσεις όλων των κομματιών της σύνθεσης κατά παραγγελία ώστε η σύνθεση να ταιριάζει ακριβώς στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Διαλέγετε εσείς το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνες (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού