ΣΑΛΟΝΙΑ ΗΡΑ ΙΙ

Καναπές ΗΡΑ ΙΙ

Δερμάτινος γωνιακός καναπές από μασίφ ξύλο (οξιά ,δρύς) με μεγάλα μαξιλάρια διαφορετικών διαστάσεων και επιλογή τοποθέτησης μπράτσου ή ξύλινης ραφιέρας.

Είναι ιδιαίτερα αναπαυτικός και λειτουργικός με μεγάλη εμφανή ξύλινη επιφάνεια (με ότι ξύλο επιλέξετε) τόσο στη βάση του όσο και στην πλαϊνή ραφιέρα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές θα έχει τις διαστάσεις και την γωνία που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας. Για την προαιρετική ραφιέρα υπάρχει δυνατότητα αμφίπλευρης τοποθέτησης κατά την κατασκευή.
 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Για τον συγκεκριμένο καναπέ προτείνεται η χρήση δέρματος υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Μπορεί όμως να επενδυθεί και με υφάσματα που θα επιλέξτε από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων. Η επένδυση του καναπέ είναι αποσπώμενη.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με βαθμίδες άνεσης και αντοχής! Με μαξιλάρια καθίσματος από υλικό comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής κατά παραγγελία με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτουμε γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού