ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΑΒΑΝΑ ΙΙ

Καναπές ΣΑΒΑΝΑ II

Ένας καταπληκτικός διθέσιος ή τριθέσιος καναπές από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) με διπλά μονοκόμματα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης. Η σχεδίαση του είναι τόσο ανατομική όσο και εργονομική. Η γραμμή του είναι λιτή και απόλυτη προσδίδοντας κύρος στον χώρο που τοποθετείται. Ένα πραγματικό στολίδι για το σαλόνι σας, μια καταπληκτική λύση για το καθιστικό σας.

Χαρακτηριστική είναι η οριζόντια ευθεία εσοχή που έχουν στην μέση τους τα μαξιλάρια πλάτης και που δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ και χαρακτήρα. Με τον συνδυασμό ενός τριθέσιου και ενός διθέσιου καναπέ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σαλόνι που μπορεί να έχει διάταξη γωνίας ή αντικριστή. Έτσι μπορεί να ταιριάζει ευκολότερα σε περισσότερους χώρους από ότι ένας γωνιακός καναπές.

Προαιρετικά εμπλουτίζεται σε μια ολοκληρωμένη σύνθεση σαλονιού με τραπεζάκι σαλονιού, μπουφέ και έπιπλο τηλεόρασης. Όλα τα επιμέρους κομμάτια της σύνθεσης δημιουργούνται με ανάλογο συνδυασμό υφάσματος και ξύλου για την επίτευξη της απόλυτης οπτικής αρμονίας και αισθητικής.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές μπορεί να έχει ελεύθερη τοποθέτηση διθέσιου μόνο ή τριθέσιου μόνο ή διθέσιου και τριθέσιου αντικριστά ή σε γωνία. Οι διαστάσεις στις οποίες θα τον κατασκευάσουμε επιλέγονται από εσάς ώστε να τοποθετείται ακριβώς στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με διάφορες βαθμίδες άνεσης και αντοχής, μαξιλάρια καθίσματος από υλικό comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και για όλα μας τα έπιπλα θα σας δώσουμε γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: Διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού