ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΔΑΕΙΡΑ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΑΕΙΡΑ

Μια πολύ μοντέρνα και ξεχωριστή επιτοίχια σύνθεση για το σαλόνι σας.


Έπιπλο βάσης με ντουλάπια και αποθηκευτικούς χώρους. Επάνω σε αυτό το χαμηλό έπιπλο μπορεί να τοποθετηθεί τηλεόραση σας (έπιπλο TV) καθώς και άλλα διακοσμητικά. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι το μόνο μετακινήσιμο αφού στηρίζεται στο δάπεδο. Τα υπόλοιπα μέρη της σύνθεσης είναι επιτοίχια και επομένως σταθερά.

Στον τοίχο τοποθετούνται σε οριζόντια διάταξη (το ένα πάνω από το άλλο) δύο μεγάλα συνεχόμενα ντουλάπια αποθηκευτικοί χώροι ανοιγόμενη προς τα πάνω. Το ένα έχει πρόσοψη ξύλου και το άλλο πρόσοψη γυαλιού (κρύσταλλου ασφαλείας) με αμμοβολή (ματ).

Τέλος, παραπλεύρως των επιτοίχιων ντουλαπιών τοποθετούνται δύο μεγάλα ξύλινα ράφια. Το σύνολο της σύνθεσης χρησιμοποιεί διχρωμία για ένα ομορφότερο αποτέλεσμα. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με καπλαμά (canaletto) με ξύλο οξιάς ή δρυός.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένα στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού