ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΗΡΩ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΗΡΩ

Μια μοντέρνα τραπεζαρία με ιδιαίτερα πόδια και καπάκι, κατάλληλη τόσο για το καθιστικό όσο και για το σαλόνι σας ανάλογα με την καρέκλα που θα συνδυάστε.

Το τραπέζι διαθέτει μοντέρνο design με δύο εντυπωσιακά μασίφ ξύλινα η σιδερένια πόδια που ξεχωρίζουν. Τα πόδια έχουν πλακέ σχήμα (σανίδα) και βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες του τραπεζιού.

Το καπάκι είναι ορθογώνιο παραλληλόγραμμο , διαθέτει πάχος και είναι ανοιγόμενο και από τις δύο πλευρές (διαθέτει διπλές προεκτάσεις), μπορεί όμως να κατασκευαστεί χωρίς προεκτάσεις ή με μία μόνο προέκταση.  Αν θελήσετε μπορείτε να προσθέσετε καποιο σχέδιο με κρύσταλο διαφανές η χρωματιστό!!


* Κρύσταλλο ασφαλείας (tempered ή securit), αποκαλείται το κρύσταλλο που έχει υποστεί θερμική επεξεργασία σκλήρυνσης (toughening ή tempering), η οποία βελτιώνει τη μηχανική του αντοχή και τη θερμική του αντίσταση, ενώ παράλληλα αποκτά ιδιότητες ασφαλούς θραύσης. Αυτό σημαίνει ότι αν ένα γυαλί securit σπάσει, θρυμματίζεται σε μικρά, σχετικά ακίνδυνα κομματάκια, που δεν είναι τόσο μεγάλα ούτε κοφτερά, ώστε να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το καπάκι βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

Το χρώμα που θα έχει το κρύσταλλο ασφαλείας που τοποθετείται στο καπάκι το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (στο εργοστάσιο μας στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού