ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Με αυτή την μοντέρνα τραπεζαρία δείπνου μπορείτε να στολίστε πραγματικά το σαλόνι σας. Ιδιαίτερα άνετη και αναπαυτική αφού η στήριξη της συγκεντρώνεται στο κέντρο της.

Το τραπέζι διαθέτει μοντέρνο design με μία μόνο κεντρική εντυπωσιακή πολυγωνική βάση στήριξης (πόδι) που αποτελείται από οκτώ ξεχωριστές μεταλικές επιφάνειες. Η βάση στήριξης δημιουργεί μια τρισδιάστατη γωνία σαν μια μύτη βέλους δίνοντας μία φουτουριστική διάθεση και κινητικότητα στον χώρο που τοποθετείται.

Το καπάκι του τραπεζιού είναι ορθογώνιο παραλληλόγραμμο και είναι ανοιγόμενο και από τις δύο πλευρές (διαθέτει διπλές προεκτάσεις). Το τραπέζι μπορεί να κατασκευαστεί και χωρίς προεκτάσεις ή με μόνο μία προέκταση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το καπάκι βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Η βάση του τραπεζιού περνάει απο ηλεκτροστατική βαφή φούρνου!

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (στο εργοστάσιο μας στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα μας τα έπιπλα, συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού