ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΕΛΛΩ

Καναπές ΑΕΛΛΩ

Μοντέρνος λιτός γωνιακός καναπές από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) με συμμετρικά μακρόστενα μαξιλάρια καθίσματος και με πολλά πλούσια μαξιλάρια πλάτης. Ιδιαίτερα αναπαυτικός και άνετος κατάλληλος για καθιστικά ή σαλόνια με μεγάλους χώρους.

Υπάρχει δυνατότητα για ένα αυτόνομο διθέσιο ή τριθέσιο κομμάτι πλαισιωμένο από την μία πλευρά με κατάλληλα σχεδιασμένο ξύλινο τραπεζάκι (παρακαλούμε δείτε σχετική φωτογραφία).


 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τόσο η γωνία του καναπέ όσο και οι διαστάσεις του προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την κατασκευή ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Προτείνεται η επένδυση του με υφάσματα που έχουν ανάγλυφη ή βαμβακερή ή βελούδινη υφή. Επίσης υπάρχει δυνατότητα διχρωμίας με χρήση διαφορετικού χρώματος υφάσματος για τα μπράτσα. Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ μπορεί να γίνει και αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με κάλυψη ειδικού πουπουλόπανου, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ένα προϊόν Ελληνικής Κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχεται γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού