ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΙΣΧΥΛΟΣ

Καναπές ΑΙΣΧΥΛΟΣ

Κλασικός καναπές από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) με δύο ή τρία μονοκόμματα μαξιλάρια καθίσματος / πλάτης αντίστοιχα για τον διθέσιο ή τον τριθέσιο. Επιπλέον διακόσμηση με δύο μαξιλάρια καραμέλα.

Τα πόδια του καναπέ είναι ορθογώνια κατασκευασμένα από καρυδιά ή οξιά ή κερασιά με φυσικό ή χρωματισμένο ξύλο. Τόσο τα μαξιλάρια καθίσματος όσο και τα μαξιλάρια πλάτης έχουν σχέδιο καπιτονέ με την χρήση μοτίβου επενδυμένων κουμπιών.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές θα έχει τις διαστάσεις που εσείς καθορίζετε και θα κατασκευαστεί ειδικά με όλες τις ιδιαιτερότητες που επιθυμείτε για να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.
 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Για τον συγκεκριμένο καναπέ προτείνεται ντύσιμο με δέρμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Εναλλακτικά μπορεί να ντυθεί με ύφασμα microfibra αλέκιαστο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από αφρό πολυουρεθάνης ντυμένο με πούπουλο για επιπλέον άνεση, μαξιλάρια καθίσματος από ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα μας τα έπιπλα συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Το κόστος εξαρτάται από τις επιλογές σας και συνεπώς η τιμή του είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού