ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Την “πολυμήχανη” τραπεζαρία ΟΔΥΣΣΕΑΣ μπορείτε να την τοποθετήσετε στο το σαλόνι σας, στο καθιστικό σας ή να την χρησιμοποιήστε ως ένα καλαίσθητο βοηθητικό τραπέζι για οποιαδήποτε χρήση (πολλαπλών χρήσεων). Καλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας για μεσημεριανό ή για δείπνο. Πάρτε το πρωινό σας και ξεκινήστε ευχάριστα την ημέρα σας. Απλώστε πάνω της τα χαρτιά σας και εργασθείτε όπως στο γραφείο σας.

Το τραπέζι της είναι ένας μοναδικός συνδυασμός μετάλλου με ξύλο! Τα μασίφ μεταλλικά πόδια είναι σχεδιασμένα σε σχήμα ανεστραμμένου Π. Το καπάκι είναι λιτό και απέριττο με απόλυτη μονοκόμματη λεία επιφάνεια στα χρώματα και τα σχέδια του φυσικού ξύλου!

Το καπάκι επενδύεται εξολοκλήρου με ξύλινους φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) της επιλογής σας (καρυδιά ή δρυς ή οξιά) ή κατασκευάζεται με ακατέργαστο μασίφ ξύλο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το καπάκι βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας. Η μεταλλική βάση επίσης βάφεται με οικολογικό χρώμα μετάλλου και σε απόχρωση της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα μας τα έπιπλα, συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού