ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΑΙΔΑΛΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΑΙΔΑΛΟΣ

Με αυτή την μοντέρνα τραπεζαρία σαλονιού μπορείτε να στολίσετε τον χώρο που θα την τοποθετήσετε. Κατάλληλη τόσο για το καθιστικό όσο και για το σαλόνι σας ανάλογα με την καρέκλα που θα συνδυάσετε. Ιδιαίτερα άνετη και αναπαυτική αφού τα πόδια της συγκεντρώνονται στο κέντρο της.

Το τραπέζι διαθέτει μοντέρνο design με εντυπωσιακά πολυγωνικά σχήματος Λ μεταλλικά πόδια που ξεχωρίζουν. Το καπάκι είναι ανοιγόμενο και από τις δύο πλευρές!

Ταυτόχρονα αφαιρετικός και πλούσιος σχεδιασμός που θα λατρέψετε. Ο απόλυτος συνδυασμός του ξύλου με μέταλλο που δημιουργεί εντυπώσεις. Για αυτό το όνομα της τραπεζαρίας αυτής – Δαίδαλος - είναι ίδιο με του μεγαλύτερου εφευρέτη της αρχαίας Ελλάδας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το καπάκι βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

Η μεταλλική βάση κατασκευάζεται εξολοκλήρου από χάλυβα βαμμένο σε ματ λευκό ή ματ γραφίτη ή από ανοξείδωτο χάλυβα (inox).

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού