ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΖΕΥΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΖΕΥΣ

Με αυτή την τραπεζαρία δείπνου μπορείτε να στολίσετε μοντέρνα τον χώρο που θα την τοποθετήστε. Το τραπέζι είναι κατάλληλο τόσο για το καθιστικό όσο και για το σαλόνι σας ανάλογα με την καρέκλα που θα το συνδυάστε.

Τα μεταλλικά πόδια του κάνουν σχέδιο Χ σε τρεις διαστάσεις (3D) δίνοντας έναν φουτουριστικό τόνο στον χώρο σας. Το καπάκι είναι ανοιγόμενο και από τις δύο πλευρές για να μπορεί ανά πάσα στιγμή να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερα άτομα.

Ταυτόχρονα αφαιρετικός και πλούσιος σχεδιασμός που θα λατρέψετε. Ο απόλυτος συνδυασμός του ξύλου με μέταλλο που δημιουργεί δυνατές εντυπώσεις. Για αυτό το όνομα της τραπεζαρίας αυτής – Ζευς - είναι ίδιο με του θεού των θεών της αρχαίας Ελλάδας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το καπάκι βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

Η μεταλλική βάση κατασκευάζεται εξολοκλήρου από χάλυβα βαμμένο σε ματ λευκό ή ματ γραφίτη ή από ανοξείδωτο χάλυβα (inox).

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού