ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΑΒΑΝΑ

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΑΒΑΝΑ

Η πολυμορφική τραπεζαρία Αβάνα έχει κλασικές κατακόρυφες και οριζόντιες γραμμές: βάση στήριξης σε σχήμα ανάποδου Π και λιτό και απέριττο οριζόντιο μονοκόμματο καπάκι. Η βάση συνδυάζει έξυπνα δύο κάθετες ξύλινες επιφάνειες σε κάθετη μεταξύ τους διάταξη (σχήμα Τ).

Κατάλληλη για πολλές και διαφορετικές χρήσεις: για το γραφείο σας, για χώρους υποδοχής, για το καθιστικό σας, για το σαλόνι σας ή σαν βοηθητικό τραπέζι πολλαπλών χρήσεων.

Όλη η επιφάνεια της επενδύεται εξολοκλήρου με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυός ή οξιάς.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το καπάκι βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Προτείνεται διχρωμία με την βαφή της μίας κατακόρυφης επιφάνειας στην βάση σε διαφορετικό χρώμα από τις υπόλοιπες ξύλινες επιφάνειες του τραπεζιού.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού