ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΑΙΣΩΠΟΣ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΙΣΩΠΟΣ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς) και με λεπτομέρειες λάκας *.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι ασύμμετρη. Διαθέτει μικρά και μεγάλα ντουλάπια (κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους) χωρίς πόμολα και μικρά ή μετρίου μεγέθους συρτάρια.

Η επιφάνεια του ξύλου της καρυδιάς είναι βερνικωμένη με πολύ διακριτικό βερνίκι που αφήνει να κυριαρχεί το φυσικό χρώμα του ξύλου. Μερικές από τις προσόψεις των συρταριών ή των ντουλαπιών είναι βαμμένες με βαφή λευκής γυαλιστερής λάκας (πρώτη φωτογραφία) ή μαύρης γυαλιστερής λάκας (δεύτερη φωτογραφία). Τα πορτάκια του μπουφέ δεν έχουν πόμολα.

Ο μπουφές είναι ελαφρά υπερυψωμένος με δύο πόδια από μέταλλο (inox) που έχουν σχέδιο λουρίδας μετάλλου σε σχήμα Π (στις δύο άκριες αριστερά - δεξιά) και άλλο ένα πόδι στήριξης (στην μέση και πίσω) επίσης από μέταλλο (inox). Αυτή η ελαφρά υπερύψωση αφενός επιτρέπει στα ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα (χωρίς να εμποδίζονται από το πάτωμα) και αφετέρου τον κάνει πολύ ποιο καλαίσθητο και επιβλητικό στον χώρο.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουν μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού