ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΗΡΑ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΗΡΑ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς) και με λεπτομέρειες λάκας *.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι ασύμμετρη. Διαθέτει ντουλάπια (κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους) χωρίς πόμολα σε διάφορα μεγέθη και συρτάρια.

Η επιφάνεια του ξύλου της καρυδιάς είναι βερνικωμένη με πολύ διακριτικό βερνίκι που αφήνει να κυριαρχεί το φυσικό χρώμα του ξύλου. Προαιρετικά, μερικές από τις προσόψεις των συρταριών ή των ντουλαπιών μπορούν να βαφούν με βαφή λευκής γυαλιστερής λάκας (δεύτερη φωτογραφία). Τα συρτάρια και τα πορτάκια των ντουλαπιών του μπουφέ μπορούν να έχουν ή να μην έχουν καθόλου πόμολα.

Ο μπουφές είναι υπερυψωμένος με δύο ξύλινα πόδια (στις άκριες αριστερά και δεξιά) σχηματίζοντας μαζί με την άνω επιφάνεια (καπάκι) που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο έπιπλο ένα μεγάλο σχήμα Π. Αυτή η πλούσια υπερύψωση αφενός επιτρέπει στα συρτάρια και ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα (χωρίς να εμποδίζονται από το πάτωμα) και αφετέρου τον κάνει καλαίσθητο και ευχάριστο στον χώρο.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ο μπουφές διαθέτει από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας