ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΗΡΑ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΗΡΑ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς) και με λεπτομέρειες λάκας *.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι ασύμμετρη. Διαθέτει ντουλάπια (κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους) χωρίς πόμολα σε διάφορα μεγέθη και συρτάρια.

Η επιφάνεια του ξύλου της καρυδιάς είναι βερνικωμένη με πολύ διακριτικό βερνίκι που αφήνει να κυριαρχεί το φυσικό χρώμα του ξύλου. Προαιρετικά, μερικές από τις προσόψεις των συρταριών ή των ντουλαπιών μπορούν να βαφούν με βαφή λευκής γυαλιστερής λάκας (δεύτερη φωτογραφία). Τα συρτάρια και τα πορτάκια των ντουλαπιών του μπουφέ μπορούν να έχουν ή να μην έχουν καθόλου πόμολα.

Ο μπουφές είναι υπερυψωμένος με δύο ξύλινα πόδια (στις άκριες αριστερά και δεξιά) σχηματίζοντας μαζί με την άνω επιφάνεια (καπάκι) που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο έπιπλο ένα μεγάλο σχήμα Π. Αυτή η πλούσια υπερύψωση αφενός επιτρέπει στα συρτάρια και ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα (χωρίς να εμποδίζονται από το πάτωμα) και αφετέρου τον κάνει καλαίσθητο και ευχάριστο στον χώρο.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ο μπουφές διαθέτει από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού