ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΚΑΛΛΙΡΟΗ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ ΚΑΛΛΙΡΟΗ

Μοντέρνος επιτοίχιος μπουφές κατάλληλος για το σαλόνι ή το καθιστικό σας. Αποτελείται από συρτάρια και οριζόντια παραλληλόγραμμα ντουλάπια.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Μπορούμε να επενδύσουμε με καπλαμάδες από ξύλο δρυς ή καρυδιάς ή οξιάς ανάλογα με τα γούστα σας. Χρησιμοποιούμε τις λιτές απέριττές γραμμές με την διχρωμία για να δώσουμε μια απόλυτη αίσθηση μέσα από την αντίθεση.

Συνολικά διαθέτει έξι διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους: τρία συρτάρια χωρίς πόμολα και τρία ντουλάπια χωρίς πόμολα. Το μεσαίο συρτάρι και το μεσαίο ντουλάπι είναι μεγαλύτερο. Το μεσαίο συρτάρι είναι βαμμένο σε διαφορετικό χρώμα προσφέροντας μια διχρωμία που τραβάει στο μάτι και τον κάνει να ξεχωρίζει. Ο μπουφές ως επιτοίχιος δεν έχει καμία επαφή με το έδαφος – είναι υπερυψωμένος .

Αυτός είναι και ο αγαπημένος μπουφές του σχεδιαστή μας. Επιβλητικός και συγχρόνως διακριτικός με την ποιο λιτή και απέριττή γραμμή: ένα οριζόντιο παραλληλόγραμμο επιτοίχιο κομμάτι.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις καθώς και το σχέδιο του επιτοίχιου μπουφέ προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Όλη η ξύλινη επιφάνεια βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ο μπουφές είναι Ελληνικής κατασκευής στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλούς παρόμοιους μπουφέδες μπορείτε να δείτε στις ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού