ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΒΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΚΑΒΗ

Μοντέρνα σύνθεση με οριζόντια παραλληλόγραμμα ντουλάπια και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους, κατάλληλη για την φιλοξενία της τηλεόρασης σας.

Όλες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά από ξύλο οξιάς ή δρυός και βάφονται με ματ λάκα. Χρησιμοποιούμε διχρωμία μπεζ / καφέ και ματ επιφάνεια για να δημιουργήσουμε μία επιβλητική και ευχάριστη σύνθεση με γήινα χρώματα.

Η σύνθεση είναι ελεύθερη και αποτελείται από ορθογώνια παραλληλόγραμμα κομμάτια που σχηματίζουν απλές ευθείες και γωνίες στον τοίχο σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Για την συγκεκριμένη σύνθεση σας προτείνουμε διχρωμία μπεζ με καφέ σε ματ επιφάνειες. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι πάντα οικολογικά και οι αποχρώσεις τους είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Όλα τα έπιπλα μας είναι Ελληνικής κατασκευής και κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας στην Ελλάδα με οικολογικά υλικά υψηλής ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως άλλωστε και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού