ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΙΚΑΡΙΟΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΙΚΑΡΙΟΣ

Επιτοίχια σύνθεση βιβλιοθήκης για μεγάλους χώρους με μεγάλους τοίχους (επιφάνειες). Συνδυάζει τα επιτοίχια ράφια της βιβλιοθήκης με οριζόντια παραλληλόγραμμα ντουλάπια και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς ή οξιάς. Προτιμούμε ματ επιφάνειες και μονοχρωμία με ένα απαλό χρώμα όπως ανοιχτό γρι ή ανοιχτό μπεζ για ένα διακριτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Αυτή η σύνθεση συνδυάζει μία λειτουργική βιβλιοθήκη για τα βιβλία σας και ταυτόχρονα πρακτική αφού προσφέρει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για όλα τα πράγματα σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης βιβλιοθήκης επιλέγονται από εσάς (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto) το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 6 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού