ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

Μοντέρνα σύνθεση με οριζόντια παραλληλόγραμμα ντουλάπια και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους, κατάλληλη για την φιλοξενία της τηλεόρασης σας.

Όλες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά από ξύλο οξιάς ή δρυός και βάφονται με γυαλιστερή λάκα. Χρησιμοποιούμε διχρωμία μαύρου με κόκκινο και γυαλιστερή επιφάνεια για να δημιουργήσουμε μία φωτεινή και εντυπωσιακή σύνθεση.

Η σύνθεση είναι ελεύθερη και αποτελείται από ορθογώνια παραλληλόγραμμα κομμάτια που σχηματίζουν απλές ευθείες και γωνίες στον τοίχο σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Για την συγκεκριμένη σύνθεση σας προτείνουμε διχρωμία μαύρου με ένα άλλο έντονο χρώμα όπως το κόκκινο σε γυαλιστερές επιφάνειες. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι πάντα οικολογικά και της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικά έπιπλα που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας με οικολογικά υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως άλλωστε και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού