ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

Σύνθεση βιβλιοθήκης που συνδυάζει επιτοίχια βιβλιοθήκη με πολλά και μεγάλα συμμετρικά ράφια με ένα οριζόντιο παραλληλόγραμμο επιτοίχιο κλειστό αποθηκευτικό χώρο. Ο κρυφός μονοκόμματος αποθηκευτικός χώρος έχει μεγάλη οριζόντια επιφάνεια που τον κάνει κατάλληλο για την τοποθέτηση της τηλεόρασης σας.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά ξύλου (canaletto) από ξύλο δρυός ή οξιάς. Προτιμούμε ματ επιφάνειες και διχρωμία στα ράφια και στον αποθηκευτικό χώρο για ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Επειδή ο αποθηκευτικός χώρος έχει μεγάλες επιφάνειες, προτείνεται να βαφτεί με διάφανο ή ημιδιάφανο βερνίκι (διακριτική βαφή) ώστε να παραμείνουν εμφανή τα νερά του ξύλου που θα αναδείξουν την ομορφιά του.

Αυτή η σύνθεση συνδυάζει μία λειτουργική βιβλιοθήκη για τα βιβλία σας με ένα έπιπλο τηλεόρασης και ταυτόχρονα είναι πρακτική αφού προσφέρει και ένα μεγάλο κρυφό αποθηκευτικό χώρου κατάλληλο για διάφορα από τα πράγματα σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της βιβλιοθήκης σύνθεσης επιλέγονται από εσάς (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto) το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Όλα τα έπιπλα μας είναι Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα τα έπιπλα μας, διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού