ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΛΥΣΙΠΠΟΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΥΣΙΠΠΟΣ

Επιτοίχια διαχρονική σύνθεση βιβλιοθήκης για μεγάλους χώρους με μεγάλους τοίχους (επιφάνειες). Διαθέτει επιτοίχια ράφια βιβλιοθήκης και πολλούς και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για να τοποθετείτε τα πράγματα σας. Είναι σχεδιασμένη για να φιλοξενήσεις πολύ μεγάλες τηλεοράσεις (TV) – άνω των 50 ιντσών.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς ή οξιάς. Προτιμούμε ματ επιφάνειες και μονοχρωμία με ένα απαλό βερνίκωμα στο χρώμα για ένα διακριτικό και ευχάριστο αποτέλεσμα.

Αυτή η σύνθεση συνδυάζει μία λειτουργική βιβλιοθήκη για τα βιβλία σας με πλήθος κλειστών μεγάλων αποθηκευτικών χώρων για όλα τα πράγματα σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Επιλέγετε εσείς τις διαστάσεις της σύνθεσης βιβλιοθήκης κατά την παραγγελία έτσι ώστε να ταιριάζει ακριβώς στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Επιλέγετε εσείς το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto). Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διατίθεται γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού