ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΚΡΑΤΗΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΕΝΕΚΡΑΤΗΣ

Σύνθεση βιβλιοθήκης που συνδυάζει μια επιτοίχια βιβλιοθήκη με ένα οριζόντιο παραλληλόγραμμο επιτοίχιο κλειστό αποθηκευτικό χώρο. Η βιβλιοθήκη έχει πολλά και μεγάλα τετράγωνα ράφια και o αποθηκευτικός χώρος είναι εντελώς ανεξάρτητος από την βιβλιοθήκη (ξεχωριστά κομμάτια).

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά ξύλου (canaletto) από ξύλο δρυός ή οξιάς. Προτιμούμε ματ επιφάνειες και διχρωμία στα ράφια και στον αποθηκευτικό χώρο για ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Επειδή ο αποθηκευτικός χώρος έχει μεγάλες επιφάνειες, προτείνεται να βαφτεί με διάφανο ή ημιδιάφανο βερνίκι (διακριτική βαφή) ώστε να παραμείνουν εμφανή τα νερά του ξύλου που θα αναδείξουν την ομορφιά του.

Αυτή η σύνθεση συνδυάζει μία λειτουργική βιβλιοθήκη για τα βιβλία σας με ένα μεγάλο κρυφό αποθηκευτικό χώρου κατάλληλο για πολλά από τα πράγματα σας και είναι ιδανική για μικρά σαλόνια ή μικρά καθιστικά.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της βιβλιοθήκης σύνθεσης επιλέγονται από εσάς (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto) το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Όλα τα έπιπλα μας είναι Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα τα έπιπλα μας, διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας