ΚΑΡΕΚΛΕΣ TRENDY

ΚΑΡΕΚΛΑ TRENDY

Καρέκλα με σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο δρυς (ή οξιάς). Οι ενώσεις του ξύλου είναι ισχυρές, δίνοντας μία ανθεκτική κατασκευή που αντέχει σε οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Το κάθισμα - πλάτη επενδύεται με δέρμα - τεχνόδερμα (ή ύφασμα). Η ένωση του καθίσματος με την πλάτη δημιουργεί και ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο κενό, το οποίο αφενός δίνει μοναδικό σχέδιο (design) και αφετέρου προσφέρει ένα εντυπωσιακό και όμορφο αποτέλεσμα.

Το κάθισμα είναι και η βάση στήριξης της καρέκλας. Η καρέκλα διαθέτει τέσσερα πόδια που δεν είναι τοποθετημένα κάθετα αλλά έχουν ελαφρά κλίση προς έξω (κυρίως τα πίσω) που αυξάνει την σταθερότητα και ομορφαίνει ακόμα περισσότερο το παρουσιαστικό της.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία καθιστικού. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τραπέζι της κουζίνας εφόσον χρησιμοποιηθεί αλέκιαστο ύφασμα.

Το κάθισμα - πλάτη μπορεί να ντυθεί με δέρμα ή ύφασμα της επιλογής σας και το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: Μήκος 50 cm Χ Πλάτος 50 cm X Ύψος 88 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα - πλάτη ντύνεται με δέρμα ή ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού